10 argumente pentru care merită să mergi la DealShaker Expo Brașov

Data: 28/05/2018 | Autor: .

10 argumente pentru care merită să mergi la DealShaker Expo Brașov 32385560 453570055088107 223063253981331456 nÎntre 8 și 10 iunie, Brașovul va fi gazda primului târg regional DEALSHAKER EXPO din România. Organizat de Fantastic Global Team, evenimentul de business va aduce la Brașov peste 600 de parteneri OneLife din 30 de țări din întreaga lume, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin.

Organizat la Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina, DEALSHAKER EXPO BRAȘOV se anunță a fi cel mai mare târg de ecommerce organizat vreodată în Brașov.

În cadrul târgului organizat de experții de la Fantastic Global Team, zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

Vizitatorii DealShaker Expo Brașov vor putea cumpăra o gamă largă de produse, la prețuri promoționale, de la îmbrăcăminte și încălțăminte la produse alimentare, electronice, mașini, terenuri etc. chiar și fără să dețină moneda digitală OneCoin.

10 argumente pentru care merită să mergi la DealShaker Expo Brașov  10 argumente pentru care merită să mergi la DealShaker Expo Brașov BANNNER NOU BRASOV 683x1024Dacă nu sunteți încă convinși că merită să veniți la DealShaker Expo, vă oferim câteva argumente esențiale:

– La DealShaker Expo veţi putea să vă expuneţi produsele şi serviciile către o plajă de clienţi avizaţi, cu potenţial financiar semnificativ.

– Veti scapa de blocajul financiar, de facturile la termen. Tranzactiile in DealShaker se desfasoara pe loc, fara intarzieri.

– Veti avea sansa sa cumparati produse si servicii la preturi competitive, cu discounturi de pana la 90%.

– Prin intermediul Platformei DealShaker, veţi avea acces la o comunitate de peste 3 milioane de membri din întreaga lume, care va vor vedea produsele si serviciile.

– Veţi putea discuta cu posibili parteneri din întreaga lume, pentru a vă dezvolta afacerile împreună. Sunt peste 600 de parteneri din strainatate care vor fi prezenti la Brasov.

– Comunitatea OneLife este formată din oameni cu viziune, inteligenţi şi cu spirit de acţiune. Dacă aveţi o ofertă de calitate, veţi avea succes garantat

– Aderând la comunitatea OneLife, veţi avea acces la know-how-ul financiar de ultimă oră, la preţuri competitive

– Tranzacţiile cu OneCoin fac ca schimburile comerciale să înregistreze un nivel fără precedent.

– Participand la DealShaker Expo, veti beneficia de o oferta speciala de participare la urmatoarele evenimente Fantastic Global Team

– Nu in ultimul rand, va veti distra de minune. Dincolo de Gala Dinner, in fiecare seara sunt programate concerte si spectacole.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.