10 sfaturi despre cum să investești inteligent, pentru a evita criza

Data: 7/12/2018 | Autor: .

10 sfaturi despre cum să investești inteligent, pentru a evita criza criza 10 sfaturi despre cum să investești inteligent, pentru a evita criza criza economicaCriza economică din 2008-2010 a fost atat de profundă încât a lăsat o amprentă adâncă în toate aspectele bunăstării noastre sociale, economice si politice. Nu există persoană fizică, instituție, bancă sau companie care să nu fi simțit efectele dezastruoase ale crizei. În condițiile în care se vorbește tot mai mult despre o nouă criză economică, echipa Fantastic Global Team v-a pregătit câteva sfaturi simple care vă pot ajuta să evitați consecințele negative.

Cel mai bun lucru de făcut este să ne pregătim pentru o astfel de situație deoarece aceasta este singurul mod de a face față . Iată cum vă puteți situa în poziția adecvată:

• Mențineți- vă fără datorii și încercați să nu utilizați cardurile de credit decât dacă aveți nevoie urgentă .Creditele de consum sunt cel mai bun mod de a păstra datoria în creștere iar pe timpuri dificile va fi greu sa înapoiați banii și nivelul de venit va avea de suferit.

• Incercați să vă achitați ipoteca cât mai curand posibil. Orice tip de datorie, în special pe termen lung , vă pune într-o poziție foarte riscantă. Achitarea ipotecii în scurt timp este, probabil, cel mai inteligent lucru de făcut în fața unei crize. Acest lucru va asigura nu numai faptul că nu veți plăti excesiv de mult, dar și că nu veți termina fără un adapost.

• Asigurați-vă că economisiți bani pentru situații de urgență.

• Nu fiți atrași să credeți că nu există oportunități de investiții profitabile pe timp de criză. E adevărat ca sunt greu de găsit, iar cei bogati sunt , de obicei cei care investesc în momentele grele când toți ceilalți economisesc.

•Nu vă angajați în cheltuieli exagerate, deoarece, dacă vine o criză vă veți trezi fără bani.

• Asigurați-vă că vă diversificați cunoștințele. Asta se întâmpla în special pe timpul unei crize , când trebuie să fiți și mai pregătit pentru noi provocări. Majoritatea bulelor financiare sunt foarte asemănătoare dacă le studiem îndeaproape .De exemplu, bula dot.com. În timpul anilor 90 oamenii au crezut că se pot îmbogăți repede prin investiții pe internet și în tehnologie. În anul 2000 dot.Com a început să se prăbușească, creând daune investitorilor naivi. Chiar dacă această bulă nu a creat multe turbulențe economice în comparație cu bula imobiliară din 2008, a fost în stare sa-i prejudicieze pe cei care nu au înțeles ceea ce se întâmplă în realitate.

• Întotdeauna există un mod de a putea învinge acest tip de bule, întotdeauna menținerea unui portofoliu de investiții diversificat este modalitatea cea mai eficientă de a te imuniza de efectul oricărei explozii. Oamenii care suferă cel mai mult sunt cei care au investit majoritatea banilor în tehnologie în timpul exploziei dot.com sperând să fie mai profitabil dar, au fost cei care aproape au falimentat după explozia bulei.

• Nu vă supra-accelerati. Chiar dacă fost o buna investiție cumpărarea instrumentelor securizate ca și CDO , problema acestor investiții a fost că sunt prea cunoscute și toată lumea vrea să profite de același lucru. Atunci se formează bulele. Gândiți-vă rațional la avantaje și dezavantajeasigurați- vă o ieșire înainte ca să se producă explozia.

• Nu vă panicați când începe criza. Portofoliul dv. de investiții poate ajunge la pământ dar în mod normal piețele financiare suprareacționează. Menținerea portofoliului poate fi, de multe ori, o idee bună.

•Urmați o cale sistematizată și coerentă de evaluare a perspectivelor de profit ale instrumentelor financiare. Asigurați-vă că efectuați întotdeauna analiza fundamentală și tehnică ,corespunzătoare a activului în care doriți să investiți.

Dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre cum să investiți inteligent și să vă protejați de criză, vă invităm să parcurgeți cursurile One Academy.

Acoperind metodologii, concepte teoretice și practici folosite de majoritatea comercianților de succes din întreaga lume, materialele multimedia One Academy vă vor ajuta să stăpâniți instrumentele și să dobandiți abilitățile necesare pentru a profita de tranzacționarea pe piața financiară.Mai mult, tutorialele noastre vă vor cufunda în interesantul domeniu a unuia dintre ‘cele mai tari’ active din lumea financiară, care a câștigat popularitate în masă în ultimii ani – criptovaluta.

Pachetul educațional One Academy conține 5 nivele, fiecare dintre ele împărțite în 3 capitole. Acestea acoperă domenii cum ar fi tipurile de active, tipurile de piețe financiare, de analiză financiară și instrumentele de evaluare ale activelor și ale prețurilor. Cu cât mai superior este nivelul și cu cât mai avansat este materialul prezentat, cu atat mai valoroase sunt cunoștintele pe care le veti obtine.

Pentru a accesa pachetele One Academy, luați legătura cu echipa Fantastic Global Team.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.