Calina: Crestem o comunitate de business dinamica, focusata pe noile tehnologii

Data: 1/07/2020 | Autor: .

Calina: Crestem o comunitate de business dinamica, focusata pe noile tehnologii wmplayer ii3EyDB0lq

2020 va fi anul in care, pe fondul crizei economice, comunitatea de business OneLife Romania & Rep. Moldova si platforma de e-commerce DealShaker.ro vor inregistra cele mai bune rezultate. Construim un ecosistem alternativ la cel clasic, un business online care, mai ales acum, in aceste vremuri tulburi, isi arata avantajele. O spune Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond. 

Misiunea rețelei OneLife este să creeze o comunitate globală de utilizatori Web care să folosească ecosistemul OneCoin pentru a avea acces la tranzacții financiare mai rapide, mai sigure, mai ieftine, oriunde și oricând.

OneLife este o rețea globală în creștere, care s-a născut din marca monedei digitale OneCoin.

Reţeaua OneLife are o platformă digitală cu un ecosistem unic de produse sofisticate şi instrumente de rețele sociale care ajută membrii să obţină independenţa financiară. Membrii OneLife se bucură de acces la o serie de programe e-learning care îi ajută să aplice teoriile financiare. Acest lucru le permite să înţeleagă, să mineze, să tranzacționeze moneda digitală, să joace jocuri on-line și de asemenea să facă tranzacții internaționale sigure și la costuri reduse.

Modelul de afacere al OneLife se bazează pe conceptul vânzarii directe, în care membrii pot obține profit prin recomandarea și vânzarea de pachete educaționale, despre moneda digitală și managementul financiar.

Compania promovează cu prioritate încrederea mutuală între OneLife și membrii săi. Pentru a genera un proces de creștere stabil și sănătos, oferă un mediu deschis și transparent.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.