The Legend of the ONE. Are you ready?

Data: 13/08/2020 | Autor: .

The Legend of the ONE. Are you ready? CamtasiaStudio naSCUYyTcp

A inceput numaratoarea inversa pentru cel mai important eveniment online & offline organizat de comunitatea OneLife in 2020.

Cu ocazia primului mare eveniment OneLife de după starea de urgență care a blocat economia mondială, partenerii OneLife din România, Rep.Moldova și din celelalte țări participante, alături de un număr semnificativ de oameni de afaceri invitați, vor afla cum pot face business-uri profitabile prin intermediul DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

În cadrul The Legend of the ONE, experții OneLife vor prezenta cele mai noi informații despre evoluția comunității OneLife & DealShaker.
Pentru echipa OneLife Romania, acesta este doilea mare eveniment OneLife organizat de România după 3Day Kickstart Marathon, primul eveniment expozițional Dealshaker din lume, organizat în 2017 la Pavilionul Central Romexpo, și care a adunat peste 3000 de participanți.
,,Este o mare onoare pentru noi, pentru comunitatea OneLife România & Rep. Moldova, pentru echipa DealShaker România că am primit invitația de a organiza acest eveniment global. Este încă o confirmare a evoluției spectaculoase a comunității de business din țara noastră, care numără peste 40.000 de oameni de afaceri din toate domeniile de activitate’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.
Pe platforma de e-commerce DealShaker, peste 3,68 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.
,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, a mai spus Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.