Angela Catrina, partener OneLife: Mă bucur că sunt în această companie

Data: 30/07/2019 | Autor: .

Angela Catrina, partener OneLife: Mă bucur că sunt în această companie 33 1024x575

De profesie inginer horticultor, cu afaceri în industria minieră, Angela Catrina și-a redescoperit, în cadrul ecosistemului OneLife, pasiunea pentru dulcețuri și lichioruri naturale.

,,Mă bucur că sunt în această companie. Sunt horticultor și am lucrat în industria de vinificație. În cadrul OneLife m-am îndreptat spre una dintre pasiunile mele, dulcețurile și vreau să fac și o serie de lichioruri naturale, pe care le voi prezenta inclusiv în Italia’’, a declarat Angela Catrina.

Angela Catrina este unul dintre cei mai activi parteneri OneLife. Va invitam sa o urmăriți într-o înregistrare video realizată la DealShaker Summer Days Ploiești.

Peste 3,5 milioane de oameni din intreaga lume au devenit parteneri OneLife, convinsi fiind ca viitorul apartine noilor tehnologii, tranzactiilor online, monedelor digitale si sistemelor blockchain.

Printre ei se afla si peste 40.000 de romani care detin, in prezent, moneda digitala OneCoin si care tranzactioneaza bunuri si servicii pe platforma de e-commerce DealShaker.com.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membri DealShaker fac parte.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

,,Sunt comercianți care vând exclusiv în OneCoin, alții în combinații de preț OneCoin-euro. Fiecare își alege strategia, fără nicio intervenție din partea nimănui. Este important de spus că, pe ansamblu, prețul produselor și serviciilor vândute pe DealShaker ajunge să fie cu mult, foarte mult, mai scăzut decât pe platformele clasice de vânzări. De la cazarea și masa într-un hotel de lux în București, la închirierea unui autmobil și la achiziția de terenuri, indiferent de produse, servicii, afacere ai face, pe ansamblu vei descoperi că e mai avantajos să faci business în acest sistem”, explică experții.

Potrivit acestora, OneCoin și platforma DealShaker au succes tocmai pentru faptul că se adresează unui public larg.

,,În DealShaker, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei. Membrii comunității sunt cei care decid cu ce vin în această platformă, este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare. Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.”, afirmă aceștia.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.