Avantajele investiției în moneda digitală OneCoin. Un ecosistem de business imun la coronavirus

Data: 10/03/2020 | Autor: .

Avantajele investiției în moneda digitală OneCoin. Un ecosistem de business imun la coronavirus  Avantajele investiției în moneda digitală OneCoin. Un ecosistem de business imun la coronavirus onecoin 1

Leul se depreciază, piețele financiare sunt lovite puternic de efectele coronavirusului. În această perioadă, majoritatea investitorilor caută să se protejeze în fața unei potențiale crize. Ecosistemul OneCoin a fost gandit special pentru a asigura o alternativa la sistemul financiar clasic, o solutie optima si sigura care garanteaza celor care detin monedele digitale o perspectiva stabila din punct de vedere economic.

În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile pe platforma de e-commerce Dealshaker.com.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizate, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, afirmă experții OneLife.

CE ESTE ONECOIN

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare. Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.

În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți. Potrivit omului de afaceri Cristi Călina, OneLife Blue Diamond, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

Articole similare

1 comentariu

  • 1 aprilie 2020, 23:55 GEORGE ION says : raspunde

    Daca dupa o perioada doresc sa shimb o parte din monedele one in lei su euro cum voi proceda, deoarece nu am gasit cum? Sau cand pot schimba?
    (exceptand cumpararea de produse)
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.