Avantajele ofertelor de pe Dealshaker.ro

Data: 22/10/2020 | Autor: .

Avantajele ofertelor de pe Dealshaker.ro wmplayer PAKFt4Z106Pe Dealshaker.ro gasiti produsele si serviciile comerciantilor romani care au aderat la comunitatea OneLife si care isi vand produsele catre un public potential de 3,6 milioane de membri OneLife. Dealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

 

DealShaker.com este o platforma profesionala de e-commerce al carei principal scop este de a promova mediul de business din fiecare tara in parte, in cazul nostru afacerile comerciantilor romani.

Platforma ofera o gama larga de oportunitati de cooperare si tranzactionare pentru industrii, companii si publicul larg, intr-o gama larga de domenii, de la educatie, turism, financiar, marketing, sanitate, bunuri de larg consum si tranzactii internationale.

Impactul DealShaker.com este unul vizibil si cuantificabil prin numarul mare de membri si volumul urias de tranzactii realizat la nivel global.

,,Cu peste 3,7 milioane de membri din 194 de tari, am contribuit la schimbarea comportamentelor de consum din cadrul gospodariilor, un mediu atractiv pentru cresterea afacerilor si pentru dezvoltarea unui sistem de educatie financiara la nivel global, pentru toate varstele.

Ne aflam intr-o perioada in care comertul global online se afla pe un trend semnificativ de crestere si va invitam sa descoperim impreuna oportunitatile oferite de aceasta comunitate de business.

Consideram ca, impreuna, putem sprijini dezvoltarea unui ecosistem de business de viitor, cu focus pe intreprinderile mici si mijlocii, cu solutii si facilitate destinate in primul rand acestui sector’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.