Business-ul românesc, promovat pe platforma DealShaker

Data: 8/07/2020 | Autor: .

Business-ul românesc, promovat pe platforma DealShaker CamtasiaStudio oAPrVrDlGhTot mai mulți oameni de afaceri din România și Republica Moldova aderă la platforma de e-commerce DealShaker, acolo unde pot avea acces la o plajă potențială de peste 3,6 milioane de clienți din întreaga lume.

Vă prezentăm astăzi pe unul dintre ei, Elena Iliescu, un om de afaceri care detine un magazin produse electrice în Iași.

Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond, și Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond, i-au făcut o vizită la magazin și au realizat o înregistrare video. Vă invităm să o urmăriți.

Pe Dealshaker.ro gasiti produsele si serviciile comerciantilor romani care au aderat la comunitatea OneLife si care isi vand produsele catre un public potential de 3,6 milioane de membri OneLife. Dealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

,,Ne propunem să promovăm, prin intermediul DealShaker.ro, toate ofertele partenerilor OneLife din România și Republica Moldova, cu scopul de a contribui la consolidarea comunității de business OneLife din cele două țări’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Suntem convinși că, în actualele condiții economice, să cumperi produse românești trebuie să devină un fenomen național, menit să stimuleze creșterea economică a României pe baze sănătoase și predictibile”, a mai spus Călina.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.