Călina: Business-ul trebuie să continue. Invităm oamenii de afaceri români pe DealShaker

Data: 19/03/2020 | Autor: .

Călina: Business-ul trebuie să continue. Invităm oamenii de afaceri români pe DealShaker ApplicationFrameHost u56QJqtKgu

Membrii echipei Fantastic Global Team lucrează intens la dezvoltarea platformei de e-commerce DealShaker Romania și la evenimentele dedicate mediului de afaceri în 2020, convinsi fiind că, în vreme de criză, alternativa oferită de ecosistemul OneCoin reprezintă o modalitate excelentă de a trece peste problemele din economia clasică.

,,Vrem ca până la finele anului să atragem peste 10.000 de comercianți români pe platforma DealShaker România, acolo unde business-ul se desfășoară online, iar tranzacțiile sunt scutite de problema blocajului economic și de celelalte efecte negative ale crizei’’, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

După mini-evenimentul de sâmbătă, de la sediul din București, echipa Fantastic Global Team pregătește și alte asemenea întâlniri între oamenii de afaceri, convinși fiind că este nevoie de susținerea business-ului românesc.

,,Vom avea, în acest an, peste 20 de evenimente în toată țara, mai mici sau mai mari în funcție și de modul în care vor evolua aceste restricții. Criza nu trebuie să închidă business-ul, nu trebuie să punem toți lacătul pe ușă și să dezarmăm în fața acestei probleme. Oamenii de afaceri au nevoie de o platformă pe care să își continue tranzacții, iar DealShaker vine în întâmpinarea lor cu un ecosistem dinamic și foarte sigur. Vrem să ajutăm oamenii de afaceri români să își continue business-ul, să contribuie la revenirea economică’’, a mai declarant Călina.

Echipa Fantastic Global Team pregătește și o mare surpriză. La vară va avea loc, la București, o nouă ediție a DealShaker Expo România, un eveniment la care vor participa peste 1000 de oameni de afaceri din toată lumea.

,,Vrem să repetăm succesul 3Day Kickstart Marathon, primul târg DealShaker din lume pe care l-am organizat în 2017 la Romexpo București’’, a mai spus Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.