Călina: DealShaker.com trece la nivelul superior

Data: 26/02/2020 | Autor: .

Călina: DealShaker.com trece la nivelul superior CamtasiaStudio iEMUpoQIhZ

2020 va fi anul în care pe platforma de e-commerce DealShaker vor fi lansate o gamă largă de oferte de bunuri de valori semnificative, precum mașini, case și terenuri, anunță Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Platforma DealShaker a inceput cu bunuri cu valori ceva mai mici însă, în următoarele luni, veți vedea tot mai multe deal-uri cu case, mașini și alte asemenea bunuri de valoare. Până acum am creat bazele aceste platforme, acum este timpul să trecem la nivelul următor’’, a declarat Călina.

,,Ideea noastră a fost să dezvoltăm o comunitate în care să se vândă produse și servicii la prețuri atractive, în condiții de siguranță maximă și fără blocaj financiar. S-au întâmplat deja foarte multe lucruri stabile și sănătoase, iar în 2020 vom dezvolta și mai mult această comunitate. Avem un plan îndrăzneț, să facem lucruri mari, să dezvoltăm acest ecosistem a cărui baze le-am pus în 2017’’, a mai spus acesta.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.