CĂLINA: În viitorul apropiat, banii cash vor dispărea. Vom asista la o revoluție financiară

Data: 24/05/2018 | Autor: .

CĂLINA: În viitorul apropiat, banii cash vor dispărea. Vom asista la o revoluție financiară  CĂLINA: În viitorul apropiat, banii cash vor dispărea. Vom asista la o revoluție financiară IMG 1593 1024x683Tranzacțiile cu bani cash vor fi din ce în ce mai puține în următorii ani, astfel că, în viitorul apropiat, peste 95% dintre plăți se vor face prin instrumente de plată digitale precum OneCoin, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

În cadrul unui training OneLife/DealShaker organizat la Brașov, Călina a spus că viitorul aparține modalităților de plată inovative, care vor exclude clasicele schimburi valutare din prezent.

Potrivit expertului, OneCoin, moneda digitală cu care se tranzacționează pe platforma DealShaker, reprezintă cel mai bun exemplu privind transformarea prin care trece economia mondială.
În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care OneCoin cunoaște o popularitate în creștere. Dovadă că, recent, un grup de oameni de afaceri români a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin, de aproape 2 milioane de euro, pentru un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile..

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai spus Călina.

‘DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

CĂLINA: În viitorul apropiat, banii cash vor dispărea. Vom asista la o revoluție financiară curs1 1024x687

Peste 600 de parteneri OneLife din 30 de țări din întreaga lume vor fi prezenți între 8 și 10 iunie, la Brașov, la primul târg regional DEALSHAKER EXPO din România.

Evenimentul de business va găzdui la complexul Lux Divina expozanți din aproape toate domeniile de activitate, de la producție și comerț alimentar la auto, turism, textile, încălțăminte, construcții și imobiliare, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin, la prețuri competitive.

În cadrul târgului organizat de experții de la Fantastic Global Team, zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

Vizitatorii DealShaker Expo Brașov vor putea cumpăra o gamă largă de produse, la prețuri promoționale, chiar și fără să dețină moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.