Călina: OneCoin este o monedă apropiată necesităților oamenilor simpli

Data: 16/11/2018 | Autor: .

Călina: OneCoin este o monedă apropiată necesităților oamenilor simpli onecoin Călina: OneCoin este o monedă apropiată necesităților oamenilor simpli IMG 1593 1024x683OneCoin este o monedă apropiată necesităților oamenilor simpli, celor care vor să cumpere și să vândă produse și servicii la prețuri bune, cu ajutorul noilor tehnologii și în condiții de siguranță maximă, afirmă Cristi Călina, OneLife Diamond România.

Potrivit omului de afaceri, OneCoin vine, practic, să asigure accesul oamenilor cu o putere de cumpărare mai redusă la noua revoluție financiară globală, la blockchain și la tranzacțiile online.

,,Spre deosebire de alte monede, OneCoin nu este apanajul celor bogați, este o modalitate care ajută firmele mici și mijlocii, micii comercianți să își găsească clienți și parteneri, ajută românii să cumpere produse și servicii, de la bunuri de larg consum la vacanțe și servicii la prețuri incomparabil mai bune decât cele din piețele clasice”, afirmă Cristi Călina.

Potrivit acestuia, marele avantaj al celor care dețin OneCoin este că pot cumpăra și vinde pe DealShaker în condiții de siguranță maximă, pentru că blockchain-ul OneCoin face imposibile tranzacțiile fantomă. Cu OneCoin, datele vânzătorului și cumpărătorului sunt cunoscute și verificate, iar celelalte măsuri, precum cele privind prevenirea spălării banilor, respectarea legislației în vigoare, vin să ofere toate argumentele necesare unei tranzacții sigure și, extrem de important, într-un timp foarte scurt, de câteva secunde.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.