Călina, OneLife: Salutăm interesul autorităților române pentru reglementarea criptomonedelor

Data: 21/03/2019 | Autor: .

Călina, OneLife: Salutăm interesul autorităților române pentru reglementarea criptomonedelor cristi32 1024x567Comunitatea OneLife România, reunită în jurul platformei de e-commerce DealShaker.com, acolo unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin, face toate eforturile pentru a-și derula activitățile în modul cel mai transparent cu putință, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

Într-un mesaj video transmis comunității de business care numără peste 40.000 de parteneri OneLife, Cristi Călina dă asigurări că întreaga activitate a companiei este în conformitate cu legislația în vigoare și salută interesul autorităților pentru reglementarea criptomonedelor.

,,Ne bucurăm că și autoritățile sunt deschise să reglementeze acest domeniu de viitor în business. Vrem să asigurăm toți partenerii OneLife că activitatea noastră va continua cu aceeași transparență și dedicație pe care le-am arătat și până în prezent. Suntem în faza construcției unei platforme revoluționare de business și, în ciuda tuturor obstacolelor, am dovedit că suntem pe calea cea bună’’, a declarat Cristi Călina.

,, DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin”, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

Potrivit expertului financiar, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere.

,, Suntem la momentul la care punem bazele unei comunități, iar fundamentele sunt asigurate de micii investitori. Sunt cei care au nevoia cea mai mare pentru a-și extinde clientela, pentru a-și vinde produsele, pentru a face tranzacții profitabile și în deplină siguranță”, afirmă Călina.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Urmare a succesului din țara noastră, platforma va avea, în curând, și o interfață în limba română. În plus, noua platformă va permite utilizatorilor să își promoveze mult mai eficient produsele și serviciile, inclusiv prin integrarea cu rețelele sociale.

Platforma va include și un segment de licitații de tip eBay, cu plata în OneCoin, dar și facilități de plată de tip PayPal.

Noua versiune DealShaker.com va permite, totodată, găsirea celor mai bune oferte în funcție de criteriile stabilite de utilizator, inclusiv prin geolocație. Altfel spus, aceștia vor afla, instant, ce produse și servicii sunt disponibile în zona în care se află.

 

CE POȚI CUMPĂRA DE PE DEALSHAKER.COM

 

Platforma a fost comparată de multă lume cu celebrul eBay. Funcționează în același sistem – îți deschizi un cont, cu toate elementele de securitate aferente, și începi să vinzi și să cumperi sute de mii de produse și servicii, din toate domeniile de activitate.

,,Pe DealShaker.com poți găsi de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri și materiale industriale. Zilnic apar zeci de mii de oferte din întreaga lume. Le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.  Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției’’, explică Cristi Călina.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membri DealShaker fac parte.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

,,Sunt comercianți care vând exclusiv în OneCoin, alții în combinații de preț OneCoin-euro. Fiecare își alege strategia, fără nicio intervenție din partea nimănui. Este important de spus că, pe ansamblu, prețul produselor și serviciilor vândute pe DealShaker ajunge să fie cu mult, foarte mult, mai scăzut decât pe platformele clasice de vânzări. De la cazarea și masa într-un hotel de lux în București, la închirierea unui autmobil și la achiziția de terenuri, indiferent de produse, servicii, afacere ai face, pe ansamblu vei descoperi că e mai avantajos să faci business în acest sistem”, explică omul de afaceri.

Potrivit expertului OneLife, OneCoin și platforma DealShaker au succes tocmai pentru faptul că se adresează unui public larg.

,,În DealShaker, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei. Membrii comunității sunt cei care decid cu ce vin în această platformă, este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare. Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.”, a mai spus Călina.

 

CE ESTE ONECOIN

 

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare. Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.

În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți. Potrivit omului de afaceri Cristi Călina, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Ecosistemul OneCoin are aceleași proceduri ca și o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Pentru moment, OneCoin poate fi folosită doar de membrii comunității OneLife, însă în viitor va deveni una convertibilă la nivel mondial.  ,,Foarte multe monede și-au rupt gâtul imediat după ce au intrat pe exchange-ul public. Preferăm să pregătim cu atenție acest moment. OneCoin are o creștere excelentă, predictibilă și vrem să asigurăm un ecosistem profitabil. Mulți au încercat să copieze modelul nostru de business și au eșuat. Vrem să dovedim că OneCoin este moneda viitorului cu fapte, nu cu vorbe”, a mai spus omul de afaceri.

 

EDUCAȚIA, ÎN PRIM-PLAN

 

Cei peste 40.000 de români care fac parte din această comunitate de business au la dispoziție o platformă educațională care îi ajută să-și dezvolte afaceri.  Prin intermediul One Academy, participanții pot afla, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale.

,,Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, afirmă Cristi Călina.

Dincolo de cursurile și evenimentele organizate periodic în toată țara, Călina și alți parteneri OneLife au dezvoltat o platformă de comunicare online FantasticGlobalTeam.ro și un grup de discuții pe Facebook.

,,Anul trecut am avut peste 120 de evenimente în toată țara, în care am prezentat celor interesați avantajele oferite de platforma DealShaker, de apartenența la comunitatea OneLife, de atuurile OneCoin. Pe FantasticGlobalTeam.ro prezentăm aproape zilnic știri și materiale video dedicate acestor evenimente, astfel că oricine este interesat poate vedea cu ochii lui cât de dinamică și puternică este această comunitate de business’’, a declarat Călina.

Dincolo de seria de workshop-uri, intâlniri B2B și prezentări organizate la Iași, București, Cluj, Sibiu, Timișoara, Constanța și în alte localități, echipa din România pregătește organizarea primului eveniment regional OneLife din Europa – OneLife Balkan Event.

La OneLife Balkan Event, în 6 și 7 aprilie, speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

,,După 3Day Kickstart Marathon, primul mare târg OneLife organizat la București în 2017, după DealShaker Expo Brașov de anul trecut de la Brașov și după sutele de road-show-uri, worshop-uri și întâlniri cu mii de oameni de afaceri din întreaga țară, din ultimii doi ani, echipa Fantastic Global Team trece la nivelul următor. OneLife Balkan Event este primul mare eveniment pe care îl organizăm în 2019 și care vine să confirme succesul și coeziunea unei comunități de business fără egal”, a declarat Cristi Călina, OneLife Diamond România.

,, Dincolo de întâlnirile de business, de sesiunile de training economic și financiar, de component de spectacole, OneLife Balkan Event va fi și momentul în care cei mai activi parteneri din cadrul OneLife România vor fi premiați și își vor primi titlurile de Sapphire & Ruby”, a mai spus Călina.

Articole similare

1 comentariu

  • 21 martie 2019, 19:40 Emilia Danaila says : raspunde

    Ma bucur ca fac parte din comunitatea Onelife.Doresc tuturor membrilor Onelife si Dealshaker mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.