Călina, OneLife: Susținem OneCoin și respingem toate speculațiile tendențioase

Data: 19/11/2018 | Autor: .

Călina, OneLife: Susținem OneCoin și respingem toate speculațiile tendențioase  Călina, OneLife: Susținem OneCoin și respingem toate speculațiile tendențioase calinas 1024x689Echipa OneLife România respinge în mod categoric toate speculațiile negative, tendențioase, făcute de autorii unei emisiuni televizate legate de ecosistemul de business construit în jurul monedei digitale OneCoin.

Cristi Călina, OneLife Diamond România, afirmă că fără a prezenta dovezi, autorii emisiunii au prezentat comunitatea OneLife drept un ,,jaf cu sclipici”, susținând că există numeroase victime ale așa-zisului ,,sistem piramidal”.

,,De aproape 2 luni, am primit în rândul nostru o echipă de jurnaliști de la Antena 3 cu scopul de a demonstra modul transparent în care se derulează activitatea noastră. Am acordat mai multe interviuri, i-am invitat la evenimentele noastre, au stat de vorbă cu partenerii OneLife, însă rezultatul acestei documentări a fost, din păcate, unul negativ pentru comunitatea OneLife, acreditând ideea că OneCoin ar fi o înșelătorie, un adevărat jaf cu sclipici. Niciun fel de dovadă, niciun argument veridic, doar afirmații fără acoperire legală. În urma prezentării acestui reportaj, am decis, în nume personal, să apelez la justiție, pentru a-mi apăra imaginea mea cât și pe cea a colegilor mei, parteneri în rețeaua OneLife”, a declarat Călina.

,,Probabil că succesul nostru, al partenerilor OneLife, deranjează. Suntem însă pregătiți și pentru astfel de situații, conștienți că drumul spre succes este plin de obstacole. Vreau să îi asigur pe toți cei peste 30.000 de parteneri OneLife, care dețin și folosesc moneda OneCoin pentru a face afaceri profitabile prin intermediul platformei de ecommerce DealShaker, că vom face tot ce este posibil pentru a le susține interesele și pentru a respinge toate acuzațiile nefondate, menite să le prejudicieze interesele”, a mai spus Călina.

,,Succesul nostru, al tuturor, este ușor de dovedit cu fapte, nu cu vorbe. Tranzacțiile din DealShaker, evenimentele cu sute de participanți pe care le-am organizat în ultimii ani, poveștile de succes ale partenerilor OneLife, ce pot fi consultate pe FantasticGobalTeam.ro, stau mărturie privind soliditatea și performanța OneLife/OneCoin”, a mai declarat reprezentantul OneLife România.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.