Calina: Urmeaza o vara plina de evenimente pentru comunitatea OneLife

Data: 16/07/2020 | Autor: .

Calina: Urmeaza o vara plina de evenimente pentru comunitatea OneLife DSC02463

Pentru comunitatea OneLife Romania & Rep.Moldova urmeaza o perioada extrem de importanta. OneLife organizeaza, pe 25 iulie, prima expoziție globală Dealshaker, iar intre 21-23 august va avea loc, la Bucuresti, evenimentul The Legend of the One. Detalii despre ambele evenimente aflati de la Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond.

OneLife organizeaza, pe 25 iulie, prima expoziție globală Dealshaker. Mii de comercianți din peste 100 de țări isi vor prezenta produsele si serviciile online, pe platforma DealShaker.com, intr-o desfasurare de forte fara precedent.

Sunt anuntate promotii, oferte exclusive si produse in premiera mondiala. Veti putea face cumparaturi cu moneda One intr-un eveniment online fara precedent. 

The Legend of the ONE

Peste 700 de oameni de afaceri din peste 50 de țări și-au confirmat deja prezența la ,,The Legend of the ONE”, unul dintre cele mai importante evenimente de business din Europa, care va avea loc între 21-23 august, la București.

În cadrul ,,The Legend of the ONE”, experții OneLife din mai multe țări vor prezenta cele mai noi informații despre evoluția comunității OneLife, a platformei DealShaker.com și a monedei digitale OneCoin.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile (21-23 august) – două zile de training, cu informații, conferințe, exemple concrete, prezentări de business-uri de succes care au crescut în această perioadă în ciuda provocărilor din economie, o zi de expoziție cu vânzare Dealshaker Expo și un segment consistent de business networking, inclusiv o Gala Dinner.

La evenimentul de la București vor fi prezenți cei mai buni lideri din compania OneLife Network.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.