Camelia Marc: Cum se desfasoara tranzactiile pe platforma DealShaker

Data: 26/03/2021 | Autor: .

Camelia Marc: Cum se desfasoara tranzactiile pe platforma DealShaker chrome 7DcjyeUT43Ce gasesti pe DealShaker, cum se desfasoara tranzactiile si care sunt avantajele? Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond, raspunde tuturor acestor intrebari in materialul video realizat de Fantastic Global Team.

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.