Camelia Marc: Educația financiară a devenit fundamentală

Data: 31/01/2020 | Autor: .

Camelia Marc: Educația financiară a devenit fundamentală cameliaEducația financiară a devenit fundamentală în lumea în care trăim, în contextul schimbărilor structurale care afectează economia globală, afirmă Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond. Prin cursurile OneAcademy, avem acces la o platformă de învățământ on-line, care acoperă o arie largă de subiecte financiare, incluzând tranzacțiile, bursa de valori, valute digitale criptate, analiza financiară, analiza activelor, etc.

În cadrul DealShaker Training Day, desfășurat zilele trecute la București, expertul OneLife a explicat modul în care, prin educație financiară, putem anticipa schimbările economice, putem evita efectele inflației, putem identifica riscurile și exploata oportunitățile oferite de transformările economice.

,,Banii se devalorizează, cumpărăm mai puține produse și servicii de la an la an. Ne putem proteja în fața acestor provocări prin adoptarea noilor tehnologii, prin investiția în OneCoin, o monedă digitală care nu este supusă riscului inflației. Totul ține de educație. Doar prin educație putem schimba lumea. Putem stimula creșterea economică, putem folosi banii fără să se devalorizeze’’, a declarat Marc.

Misiunea platformei OneAcademy este sa ofere persoanelor care vor sa studieze în acest domeniu, ghidare si materiale de educație financiară, cu ajutorul cărora să obtină educatia in acest domeniu.

OneAcademy include peste 1800 de minute de cursuri video, manuale financiare în 7 limbi, de la cursuri pentru începători la cele pentru avansați.

Cele 6 nivele de studiu oferite de OneAcademy au fost concepute de experti financiari si sunt foarte bine structurate si ușor de parcurs și de ințeles. În acest fel puteți învața in ritmul propriu și puteți deveni o parte integrantă, din viitorul financiar, la nivel global.

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.