Camelia Marc: Ne dorim să avem criptomoneda numărul 1 în lume

Data: 2/03/2020 | Autor: .

Camelia Marc: Ne dorim să avem criptomoneda numărul 1 în lume DSC07556

Comunitatea OneLife isi continua drumul ascendent, dovada ca platforma de e-commerce DealShaker.com si moneda digitala OneCoin se bucura de o incredere tot mai mare in randul oamenilor de afaceri. La evenimentul de sambata, de la Bucuresti, la care echipa Fantastic Global Team a anuntat lansarea primelor oferte de automobile noi cu plata in OneCoin, Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond, a prezentat noi informatii despre valoarea la care a ajuns moneda digitala si care sunt perspectivele ecosistemului de business. 40.000 de romani detin in prezent moneda OneCoin si au posibilitatea de a face afaceri profitabile pe platforma DealShaker.com

OneLife este o rețea globală în creștere, care s-a născut din marca monedei digitale OneCoin. Reţeaua OneLife are o platformă digitală cu un ecosistem unic de produse sofisticate şi instrumente de rețele sociale care ajută membrii să obţină independenţa financiară. Membrii OneLife se bucură de acces la o serie de programe e-learning care îi ajută să aplice teoriile financiare.

Acest lucru le permite să înţeleagă, să mineze, să tranzacționeze moneda digitală, să joace jocuri on-line și de asemenea să facă tranzacții internaționale sigure și la costuri reduse. România este una dintre țările în care comunitatea OneLife cunoaște o popularitate în creștere.

În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizate, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, afirmă experții OneLife.

CE ESTE ONECOIN

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare. Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.

În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți. Potrivit omului de afaceri Cristi Călina, OneLife Blue Diamond, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.