Camelia Marc, OLN Top Leader: Numărul partenerilor OneLife va ajunge la peste 20 de milioane

Data: 25/02/2019 | Autor: .

onelife Camelia Marc, OLN Top Leader: Numărul partenerilor OneLife va ajunge la peste 20 de milioane MG 9423 683x1024Comunitatea de business OneLife va atinge un număr de peste 20 de milioane de parteneri, în următorii ani, pe fondul dezvoltării serviciilor B2B și a creșterii încrederii mediului de afaceri în blockchain și în monedele digitale, afirmă Camelia Marc, OLN Top Leader.

Într-o prezentare susținută la OneLife National Event, manifestare care a avut loc pe 16 februarie la Hotel Pullman din Capitală, Camelia Marc a afirmat că rețeaua OneLife a ajuns deja la peste 3,5 milioane de parteneri, dintre care peste 40.000 din România, și că perspectivele sunt extrem de pozitive.

,,Oamenii de afaceri, în special micii investitori, au înțeles potențialul semnificativ pe care această comunitate de business îl oferă. Într-o lume în care provocările sunt tot mai puternice, iar perspectiva unei noi crize financiare nu trebuie exclusă, a dezvolta afaceri în parteneriat, în baza unor reguli foarte clare și pe o platformă inovativă, reprezintă o garanție că business-ul poate fi unul predictibil’’, a declarat Camelia Marc.

Potrivit expertului OneLife, unul dintre principalele avantaje oferite de OneLife îl reprezintă ecosistemul OneCoin, moneda digitală pe baza căreia se realizează tranzacțiile pe platforma de e-commerce DealShaker.com.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

,,Ecosistemul OneCoin are aceleași proceduri ca și o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizate, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Camelia Marc.

Articole similare

1 comentariu

 • 31 mai 2020, 11:12 Sorin VLAD says : raspunde

  Stimată doamnă Camelia MARC,
  Rog binevoiți a mă pune în posesia linkului , care îmi dă posibilitatea de a viziona conferința/seminarul/webinarul Maestrului Cristi CĂLINA la ora 21. Am explorat fără succes și alte posibile surse de informare pentru aceast subiect.
  Cu stimă,
  Sorin VLAD , membru OneCoin din 2016
  Mangalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.