Care sunt avantajele platformei de e-commerce DealShaker.com

Data: 1/04/2020 | Autor: .

Care sunt avantajele platformei de e-commerce DealShaker.com 88220539 645608482890951 8681417047512449024 n 1

Intr-o perioada plina de provocari, fara precedent in istoria recenta a Romaniei, cu o dubla criza – sanitara si economica, dincolo de efectele negative exista oportunitati, exista zone in care cererea a crescut semnificativ, zone economice in care dezvoltarea unor oferte inovative iti pot aduce un profit substantial. Mare parte din business s-a mutat in mediul online. Ce avantaje au comerciantii romani daca isi expun ofertele de produse si servicii pe platforma de e-commerce DealShaker aflati de la Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond.

DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.

DealShaker.com are potenţialul de a deschide oamenilor de afaceri accesul la noi pieţe economice unde să își vândă produsele la prețuri competitive, fără întârzieri de plată și în condiții de maximă siguranță.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.