Cauți cadouri de Moș Crăciun? Vino la DealShaker Expo Online – ediția III-a

Data: 18/12/2020 | Autor: .

Cauți cadouri de Moș Crăciun? Vino la DealShaker Expo Online – ediția III-a DEALFantastic Global Team organizează diseară, de la ora 20.00, a trei ediție a expoziției online DealShaker Online Expo România. Vor fi prezentate, cu această ocazie, sute de oferte de servicii și produse disponibile pe platforma Dealshaker, la prețuri excelente, cu plata în moneda One.

Pe Dealshaker.ro gasiti produsele si serviciile comerciantilor romani care au aderat la comunitatea OneLife si care isi vand produsele catre un public potential de 3,6 milioane de membri OneLife. Dealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

, ,Pe Platforma DealShaker, producătorii și comercianții din România și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor OneLife crește de la o zi la alta”, a declarat Cristi Călina, Dealshaker Country Manager România.

DealShaker.com este o platforma profesionala de e-commerce al carei principal scop este de a promova mediul de business din fiecare tara in parte, in cazul nostru afacerile comerciantilor romani.

Cauți cadouri de Moș Crăciun? Vino la DealShaker Expo Online – ediția III-a 131424899 3776764725706475 2312214360416708289 o 1

Platforma ofera o gama larga de oportunitati de cooperare si tranzactionare pentru industrii, companii si publicul larg, intr-o gama larga de domenii, de la educatie, turism, financiar, marketing, sanitate, bunuri de larg consum si tranzactii internationale.

Impactul DealShaker.com este unul vizibil si cuantificabil prin numarul mare de membri si volumul urias de tranzactii realizat la nivel global.

Pe platforma globală de cumpărături sunt înscriși peste 3,8 milioane de oameni din întreaga lume, care tranzacționează produse și servicii la prețuri competitive.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.