Ce este OneCoin. O platformă financiară modernă, pentru afaceri sigure 

Data: 30/05/2019 | Autor: .

Ce este OneCoin. O platformă financiară modernă, pentru afaceri sigure  onecoin Ce este OneCoin. O platformă financiară modernă, pentru afaceri sigure  onecoin 1

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică. Un alt argument extrem de important pentru ascensiunea OneCoin, dincolo de facilitatea tranzacțiilor de bunuri și servicii, o reprezintă mediul extrem de sigur, practic imposibil de fraudat.

Astfel, spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin folosește un algoritm unic de criptare, iar blockchain-ul OneCoin stochează în siguranță toate documentele KYC, care se referă la recunoașterea clientului, stabilind astfel un nou standard în industrie, bazat pe transparență și încredere.

Prin intermediul tehnologiei digitale, blockchain-ul înregistrează și verifică absolut toate tranzacțiile în secvențe coerente, neîntrerupte, care elimină, practic, orice tentativă de fraudă, duplicitate și falsificare. Altfel spus, în cadrul tranzacțiilor cu OneCoin, spre deosebire de alte monede digitale, există date exacte despre cei implicați în tranzacție, fiind evitată astfel, din start, orice posibilă fraudă.

Un alt argument important este acela că OneCoin are o volatilitate extrem de scăzută, dovadă ascensiunea predictibilă din 2014 și până în prezent, spre deosebire de alte monede, care au înregistrat fluctuații majore, vezi cazul Bitcoin.

În prezent, blockchain-ul OneCoin are 120 de miliarde de monede și 50.000 de monede/bloc, ceea ce susține planurile companiei de a-și extinde baza de utilizatori și de a crea o puternică rețea globală de comercianți. Potrivit omului de afaceri Cristi Călina, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Ecosistemul OneCoin are aceleași proceduri ca și o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Pentru moment, OneCoin poate fi folosită doar de membrii comunității OneLife, pe platforma Dealshaker.com, însă în viitor va deveni una convertibilă la nivel mondial.

,,Foarte multe monede și-au rupt gâtul imediat după ce au intrat pe exchange-ul public. Preferăm să pregătim cu atenție acest moment. OneCoin are o creștere excelentă, predictibilă și vrem să asigurăm un ecosistem profitabil. Mulți au încercat să copieze modelul nostru de business și au eșuat. Vrem să dovedim că OneCoin este moneda viitorului cu fapte, nu cu vorbe”, a mai spus omul de afaceri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.