Ce reprezintă OneLife și care sunt avantajele monedei digitale OneCoin

Data: 24/02/2020 | Autor: .

Ce reprezintă OneLife și care sunt avantajele monedei digitale OneCoin chrome QRxWNwwLrtOneLife este o rețea globală în creștere, care s-a născut din marca monedei digitale OneCoin. Reţeaua OneLife are o platformă digitală cu un ecosistem unic de produse sofisticate şi instrumente de rețele sociale care ajută membrii să obţină independenţa financiară. Membrii OneLife se bucură de acces la o serie de programe e-learning care îi ajută să aplice teoriile financiare.

Acest lucru le permite să înţeleagă, să mineze, să tranzacționeze moneda digitală, să joace jocuri on-line și de asemenea să facă tranzacții internaționale sigure și la costuri reduse. România este una dintre țările în care comunitatea OneLife cunoaște o popularitate în creștere.

În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizate, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, afirmă experții OneLife.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.