Cea mai mare expoziţie DealShaker din Europa, la Bucureşti, în mai 2023

Data: 28/10/2022 | Autor: .

Cea mai mare expoziţie DealShaker din Europa, la Bucureşti, în mai 2023 CamtasiaStudio EXEZhtflQCPeste 300 de parteneri One Ecosystem si mai mult de 10.000 de participanti din mai multe ţări din întreaga lume vor fi prezenți în luna mai 2023, la Bucureşti, la cea mai mare expoziţie DealShaker din Europa.  Evenimentul de business  va găzdui la complexul  Romexpo expozanți din aproape toate domeniile de activitate, de la producție și comerț alimentar la auto, turism, textile, încălțăminte, construcții și imobiliare, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin, la prețuri competitive.

În cadrul expoziţiei organizate de echipa OneEcosystem România, zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală One.

Vizitatorii DealShaker Expo România vor putea cumpăra o gamă largă de produse, la prețuri promoționale, chiar și fără să dețină moneda digitală One.

“După succesul târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, primul mare eveniment One, organizat de la Romexpo, unde au fost peste 500 de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C, numărul românilor care au ales să facă afaceri prin intermediul DealShaker a crescut foarte mult. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda One și efectuează tranzacții profitabile.”, a declarat Cristi Călina, managerul Dealshaker Romania.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai spus Călina.

‘DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În cadrul evenimentului de la Romexpo, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală One şi despre Platforma DealShaker, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea One Ecosystem.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.