Ceasurile de lux Henry Bridges, disponibile pe platforma DealShaker.com

Data: 16/03/2020 | Autor: .

Ceasurile de lux Henry Bridges, disponibile pe platforma DealShaker.com cropped gentleman clifton 1

Un investitor britanic a adus in Romania si vinde pe platforma de e-commerce DealShaker.com o serie de ceasuri Henry Bridges, cu plata 70% in OneCoin si 30% in euro.

Omul de afaceri Adriano Marson a fost prezent in weekend la sediul Fantastic Global Team din Bucuresti si a explicat, intr-o discutie cu Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond, de ce a ales sa isi vanda ceasurile pe platforma de e-commerce DealShaker si ce alte produse va lansa, in curand, in oferte exclusive pentru cei care detin moneda digitala OneCoin.

Detalii despre ofertele cu ceasurile de pe Dealshaker.com aflati de AICI.

,, Interesul major din jurul DealShaker vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global. Inovația, digitalizarea, automatizarea, Internet of things și noile modele de business se află în prim-plan în noua revoluție industrială în care, iată, antreprenorii români se află în prim-plan’’, a declarat Cristi Calina.

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin. Faptul că în luna martie au fost lansate primele oferte de automobile noi cu plata partial în OneCoin vine să confirme acest interes. Urmează și alte oferte spectaculoase, inclusive din zona imobiliară’’, a mai spus Calina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.