Cele mai interesante cadouri de Crăciun, pe DealShaker.com

Data: 17/12/2018 | Autor: .

Cele mai interesante cadouri de Crăciun, pe DealShaker.com  Cele mai interesante cadouri de Crăciun, pe DealShaker.com dealshaker 1024x577Daca nu stiti inca ce va doriti de Craciun, ce surprize sa le faceti celor mici, va invitam pe DealShaker.com, platforma de shopping unde zeci de mii de comercianti din toata lumea isi prezinta produsele si serviciile la preturi foarte bune. Cu OneCoin veti avea sansa sa cumparati cele mai interesante cadouri pentru Mosu’. 

DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de ecommerce din lume, va fi relansată în curând sub o nouă formă, multimedia, interactivă.  

Dincolo de noul layout, mult mai simplu, dinamic și accesibil de pe orice dispozitiv, DealShaker va permite utilizatorilor să își promoveze mult mai eficient produsele și serviciile, inclusiv prin integrarea cu rețelele sociale.

Mai mult chiar, DealShaker.com va avea propria platformă social-media, prin intermediu căreia comercianții și clienții vor discuta în direct, prin chat, despre produsele și serviciile contractate.

Noua versiune DealShaker.com va permite, totodată, găsirea celor mai bune oferte în funcție de criteriile stabilite de utilizator, inclusiv prin geolocație. Altfel spus, vom afla, instant, ce produse și servicii sunt disponibile în zona în care ne aflăm.

Platforma va include și un segment de licitații de tip eBay, cu plata în OneCoin, dar și facilități de plată de tip PayPal.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.