Comerciantii Dealshaker.com se prezinta

Data: 21/03/2020 | Autor: .

Comerciantii Dealshaker.com se prezinta dealshakerVa prezentam astazi unul dintre cei mai activi comercianti de pe platforma DealShaker.com. Va invitam sa cumparati produse romanesti, sa sustineti capitalul romanesc mai ales acum, in aceasta perioada de criza. Dealshaker.com este o platforma gandita special pentru tranzactionarea online, in conditii de maxima siguranta. Peste 40.000 de comercianti romani sunt prezenti pe aceasta platforma.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

 ,,DealShaker.com are potenţialul de a deschide oamenilor de afaceri accesul la noi pieţe economice unde să își vândă produsele la prețuri competitive, fără întârzieri de plată și în condiții de maximă siguranță. În plus, pot achiziționa diferite produse și servicii printre care, în această perioadă, și multe oferte de vacanțe’’, a declarat Ioana Ochenatu, Onelife Romanian Diamond.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.