Comunitatea OneLife din România se îndreaptă spre 50.000 de parteneri

Data: 12/07/2019 | Autor: .

Comunitatea OneLife din România se îndreaptă spre 50.000 de parteneri DSC02511 1024x576

Dacă vrei să faci afaceri în condiții de siguranță, departe de blocajul financiar, și să îți extinzi clientela și vânzările, o variantă optimă o reprezintă platforma DealShaker.com, acolo unde peste 3,5 milioane de oameni din întreaga lume derulează tranzacții sigure, instant și fără niciun fel de probleme, cu ajutorul monedei digitale OneCoin.

Printre cei care au ales să intre în comunitatea de business OneLife și să deruleze afaceri pe DealShaker.com se află și peste 40.000 de români, care dețin, în prezent, OneCoin.

DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.

Echipa Fantastic Global Team își propune ca, până la finele anului, să crească numărul partenerilor OneLife la 50.000, un obiectiv îndrăzneț însă cu șanse reale. Experții OneLife sunt convinși că oamenii de afaceri vor înțelege avantajele comunității și potențialul de business de pe platforma DealShaker.com.

CE POȚI CUMPĂRA DE PE DEALSHAKER.COM

Platforma a fost comparată de multă lume cu celebrul eBay. Funcționează în același sistem – îți deschizi un cont, cu toate elementele de securitate aferente, și începi să vinzi și să cumperi sute de mii de produse și servicii, din toate domeniile de activitate.

,,Pe DealShaker.com poți găsi de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri și materiale industriale. Zilnic apar zeci de mii de oferte din întreaga lume. Le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.  Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției’’, explică Cristi Călina.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membri DealShaker fac parte.

DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

,,Sunt comercianți care vând exclusiv în OneCoin, alții în combinații de preț OneCoin-euro. Fiecare își alege strategia, fără nicio intervenție din partea nimănui. Este important de spus că, pe ansamblu, prețul produselor și serviciilor vândute pe DealShaker ajunge să fie cu mult, foarte mult, mai scăzut decât pe platformele clasice de vânzări. De la cazarea și masa într-un hotel de lux în București, la închirierea unui autmobil și la achiziția de terenuri, indiferent de produse, servicii, afacere ai face, pe ansamblu vei descoperi că e mai avantajos să faci business în acest sistem”, explică omul de afaceri.

Potrivit expertului OneLife, OneCoin și platforma DealShaker au succes tocmai pentru faptul că se adresează unui public larg.

,,În DealShaker, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei. Membrii comunității sunt cei care decid cu ce vin în această platformă, este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare. Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.”, a mai spus Călina.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.