Conceptul OneLife, prezentat sâmbătă la București

Data: 9/05/2019 | Autor: .

onelife Conceptul OneLife, prezentat sâmbătă la București 59957649 2330763346973294 1348320620831571968 o 1024x724

Te-ai săturat să faci afaceri în condiții de risc, să cauți în zadar parteneri de business solvabili, serioși, care să își respecte obligațiile contractuale? Te-ai săturat să aștepți fără niciun orizont de timp să încasezi banii de la clienți? Te gândești cum să eviți riscul ca firmele cu care lucrezi să intre în insolvență sau în faliment?

Pentru toate aceste probleme, comunitatea de business OneLife și platforma DealShaker.com vin cu soluții optime, predictibile. Te invităm să participi sămbătă, 11 mai, la workshop-ul organizat la Hotel Ibis Gara de Nord din Capitală, începând cu ora 10.30.

Oamenii de afaceri și toți cei interesați vor putea afla, personal, în cadrul unor discuții cu experții Fantastic Global Team, care sunt avantajele comunității OneLife, iar de la ora 11.00 vor fi prezentate, în cadrului unui workshop, detalii despre ecosistemul de business  în care sunt prezenți parteneri din peste 194 de țări.

Participanții vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu OneCoin.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate și informații detaliate despre pachetul educațional derulat de One Academy.

,,Cursurile One Academy sunt menite să ofere participanților, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale. Vrem ca tot mai mulți români să fie pregătiți pentru economia viitorului, să facă business la nivel global și să își atingă nivelul financiar la care visează”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

40.000 de români sunt parteneri OneLife și dezvoltă relații de business pe una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume, DealShaker.com.

Pe DealShaker.com îți poți expune ofertele de produse și servicii în fața a peste 3,5 milioane de oameni din întreaga lume, iar trazacțiile sunt complet securizare, fără întârzieri și risc de neplată, pentru că se desfășoară prin ecosistemul OneCoin, una dintre cele mai performante monede digitale din prezent.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.