Termeni si conditii de utilizare

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

Accesul si utilizarea site-ului www.fantasticglobalteam.ro se face sub autoritatea acestor reguli, intermenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 1. ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul “utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca si “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare.

 1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Detinatorul site-ului ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de proprietar sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a detinatorului.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea detinatorului sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al proprietarului, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de proprietar si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Proprietarul sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Proprietarul nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Proprietarul nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de proprietar prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita detinatorul site-ului sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 1. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua proprietarului sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua site-ului care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea proprietarului site-ului;– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua site-ului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Detinatorul site-ului va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Proprietarul nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Proprietarul site-ului poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 1. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:– utilizarea site-ului se facepe propria raspundere;Proprietarul se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Proprietarul site-ului nu ofera nicio garantie ca:– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;– orice eroare de program va fi corectata.Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

 1. LIMITAREA RASPUNDERII:

Proprietarul site-ului nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca proprietarul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta office@fantasticglobalteam.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare asite-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Proprietarul nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice proprietarul site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societatii.

Categoriile de date prelucrate sunt numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), formare profesionala/diplome/studii, e-mail, imagine si voce. Castigatorilor concursurilor organizate de Societate li se va solicita o copie a CI/BI in vederea verificarii corectitudinii datelor furnizate la inscriere, astfel incat premiile sa fie acordate castigatorilor de drept; totodata datele continute in CI/BI sunt necesare in scopul retinerii si virarii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor castigate. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-urilor detinute, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul, furnizori de servicii si bunuri si mass-media.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Proprietarul nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la office@fantasticglobalteam.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Proprietarul se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Proprietarul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Proprietarul nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea detinatorului site-ului, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre detinatorul site-ului, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password).

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje. Site-ul foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul proprietarului site-ului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

UPDATE GDPR 25 MAI 2018

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR DUMNEVOASTRA PERSONALE DE CATRE FANTASTICGLOBALTEAM.RO

Vă aducem la cunoștință că site-ul fantasticglobalteam.ro poate deține datele dumneavoastră de contact/personale, date pe care ni le-ați comunicat prin emailuri sau prin semnătură electronica aferenta emailurilor precum și date care ne-au parvenit din diverse interacțiuni profesionale cu dumneavoastră (nume, prenume, funcția, email, telefon/datele din semnătura dvs electronică) și pe care le stocăm în vederea contactării dvs viitoare pentru participarea la proiecte, pentru trimiterea unor propuneri, în vederea derulării în cele mai bune condiții a raporturilor actuale de parteneriat sau a altora viitoare și vă asigurăm pe această cale că menținem măsuri de securitate eficiente pentru  ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în condiții legale și de siguranță.

Datele sunt așadar prelucrate direct si exclusiv de către FantasticGlobalteam.ro.

Fantasticglobalteam.ro se obligă să respecte prevederile Legii 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal stocate pe durata colectării. Datele cu caracter personal  colectate  nu vor fi dezvăluite către terți cu excepția cazurilor în care fantasticglobalteam.ro trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare sau pentru motive de interes legitim.

Datele personale prelucrate pot fi: nume, prenume, adresa de email, funcția pe care o dețineți în companie, numărul de telefon.

În ceea ce privești datele dvs. aveți următoarele  drepturi:

 1. dreptul  la  informare;
 2. dreptul  de  acces la date;
 3. dreptul de intervenție asupra datelor;
 4. dreptul de opoziție;
 5. dreptul de restricționare etc conform celor de mai jos;
 6. dreptul de a va adresa justiției și autorității.

1.    Dreptul de a fi informat/dreptul de acces la date (o dată pe an în mod gratuit)

Aveți dreptul de a obține de la Fantasticglobalteam.ro la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Societate.

Ne obligam în acest sens sa vă comunicăm împreună cu confirmarea, cel puțin următoarele:

 1. informații referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
 2. comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum și a oricărei informații disponibile cu privire la originea datelor;
 3. informații privind existența dreptului de intervenție asupra datelor și a dreptului de opoziție, precum și condițiile în care pot fi exercitate;
 4. informații asupra posibilității de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum și de a va adresa instanței pentru atacarea deciziilor operatorului/Societatii;
 5. ne puteți solicita informațiile de mai sus printr-o cerere întocmită în forma scrisă, datată și semnată la adresa office@fantasticglobalteam.ro. În cerere ne menționați dacă doriți ca informațiile să va fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea vi se va face numai personal;
 6. ne obligăm să va comunicam informațiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei dvs opțiuni exprimate potrivit celor de mai sus.

2.    Dreptul de intervenție asupra datelor (gratuit)

Aveți dreptul de a obține de la Fantasticglobalteam.ro, la cerere și în mod gratuit:

 1. după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 2. după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
 3. notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operațiuni efectuate conform primelor doua paragrafe de mai sus dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat fată de interesul legitim care ar putea fi lezat.

3.    Dreptul de opoziție (gratuit)

Aveți dreptul de a va opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care va vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele FantasticGlobalTeam.ro sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți  într-un asemenea scop. În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, va trebui să ne înaintați o cerere întocmită în formă scrisă, datată și semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal. În acest caz vă vom comunica măsurile luate, precum și, dacă este cazul, numele terțului căruia i-au fost dezvăluite datele dumneavoastră cu caracter personal în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opțiuni a dumneavoastră de a vi se comunica informațiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

4.    Drept de a face plângere la ANSPDCP

Aveți posibilitatea de a sesiza oricând către ANSPDCP încălcarea drepturilor lor legata de prelucrarea datelor personale și puteți reclama nerespectarea drepturilor garantate de legislația aplicabilă. În prealabil însă acestea este necesar să vă adresați către noi la adresa office@fantasticglobalteam.ro

 

5.    Dreptul de a va adresa justiției

 1. Fără a se aduce atingere posibilității de a va adresa cu plângere autorității de supraveghere, aveți dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă și care v-au fost încălcate.
 2. Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanței competente pentru repararea acestuia.
 3. Instanța competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare în judecată este scutită de taxa de timbru.

În cazul în care ați optat pentru oprirea corespondentei cu dvs. există posibilitatea de a mai primi încă anumite comunicări administrative din partea FantasticGlobalTeam.ro.

Ne place sa raspundem provocarilor. Credem in parteneriate pe termen lung. Suntem deschisi dialogului autentic. Hai sa ne cunoastem!

Adresa: EMIL GARLEANU NR. 8 A, SECTOR 3, BUCURESTI

Telefon: 0736.639.008

  [recaptcha]

  https://www.facebook.com/fantasticglobalteam/

  https://www.linkedin.com/company/fantastic-global-team/

  https://www.youtube.com/channel/UC6XmBwqIPRppdaYKoto9myQ

  https://www.linkedin.com/company/fantastic-global-team/