Convenția Națională One Ecosystem România – 1/3 octombrie 2021

Data: 30/08/2021 | Autor: .

Convenția Națională One Ecosystem România – 1/3 octombrie 2021 chrome dgTB5uAACJEchipa OneLife România va organiza, pe 1-3 octombrie 2021, Convenția Națională One Ecosystem România, cel mai important eveniment din acest an pentru comunitatea OneLife din țara noastră.

În cele trei zile ale convenției, experții OneLife vor prezenta informatii de ultima ora despre evolutia comunitatii de business OneLife si despre avantajele platformei de e-commerce DealShaker.

Organizatorii au luat toate măsurile de siguranță sanitară pentru a permite desfășurarea în bune condiții a manifestării.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La Convenția Națională One Ecosystem România, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii OneLife. Bineînțeles, totul în condiții de maximă siguranță, având în vedere situația pandemică în care ne aflăm ”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

Așa că, nu ratați și faceți rezervări pentru a participa la Convenția Națională OneEcosystem România.

Programul este următorul :

Vineri 1.10.2021 – Ziua de bun venit și cina împreună cu partenerii.

Sâmbătă 2.10.2021 – Mastermind Training OneLife și cina de gală.

Duminică 3.10.2021 – Dealshaker Expo Brașov cu mai mult de 50 de comercianți.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.