Convenția Națională One Ecosystem România, un eveniment de succes

Data: 4/10/2021 | Autor: .

Convenția Națională One Ecosystem România, un eveniment de succes 242622401 695460638082852 4013777933920163757 nPeste 100 de oameni de afaceri din țară și străinătate au participat în weekend, la Brașov, la Convenția Națională One Ecosystem România, un eveniment în premieră în cadrul căruia participanții au discutat despre evolutia comunitatii de business One Ecosystem si despre avantajele platformei de e-commerce DealShaker.

Convenția Națională One Ecosystem România a fost un eveniment de succes pentru comunitatea One Ecosystem, un eveniment care a pozitionat intregul ecosistem pe o traiectorie de business de viitor, cu o gamă largă de produse și servicii care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor One Ecosystem din întreaga lume.

În era digitalizării, a Industry 4.0, One Ecosystem vine să rescrie standardele în domeniu. O platformă de e-commerce de succes, o monedă digitală predictibilă, o academie de business și un întreg pachet de evenimente B2B sunt doar câteva dintre atuurile noului One Ecosystem.

,,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse’’, a declarat Camelia Marc, One Ecosystem Romanian Diamond.

Convenția Națională One Ecosystem România, un eveniment de succes 244197994 695693511392898 5405502018640622021 n,,La Convenția Națională One Ecosystem România, am încercat să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii One Ecosystem”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One’’, a declarat Ioana Ochenatu, One Ecosystem Romanian Diamond.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

Articole similare

1 comentariu

  • 5 octombrie 2021, 8:14 Doina Matache says : raspunde

    Imagini care vor deveni istorie,doveditoare a muncii si efortului unor oameni ce vor schimba viata multor persoane. Together for more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.