Cristi Călina: Avem un plan îndrăzneț privind platforma DealShaker.com

Data: 11/02/2020 | Autor: .

Cristi Călina: Avem un plan îndrăzneț privind platforma DealShaker.com CamtasiaStudio Ji6ifqqor72020 va fi anul în care pe platforma de e-commerce DealShaker vor fi lansate o gamă largă de oferte de bunuri de valori semnificative, precum mașini, case și terenuri, anunță Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Platforma DealShaker a inceput cu bunuri cu valori ceva mai mici însă, în următoarele luni, veți vedea tot mai multe deal-uri cu case, mașini și alte asemenea bunuri de valoare. Până acum am creat bazele aceste platforme, acum este timpul să trecem la nivelul următor’’, a declarat Călina.

,,Ideea noastră a fost să dezvoltăm o comunitate în care să se vândă produse și servicii la prețuri atractive, în condiții de siguranță maximă și fără blocaj financiar. S-au întâmplat deja foarte multe lucruri stabile și sănătoase, iar în 2020 vom dezvolta și mai mult această comunitate. Avem un plan îndrăzneț, să facem lucruri mari, să dezvoltăm acest ecosistem a cărui baze le-am pus în 2017’’, a mai spus acesta.

Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte.

DealShaker.com permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. În prezent, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.