Cristi Călina: Construim fundamentele unei comunități dedicată, în primul rând, comercianților mici și mijlocii

Data: 9/11/2018 | Autor: .

Cristi Călina: Construim fundamentele unei comunități dedicată, în primul rând, comercianților mici și mijlocii  Cristi Călina: Construim fundamentele unei comunități dedicată, în primul rând, comercianților mici și mijlocii calina322 1024x572Misiunea OneLife este de a crea o comunitate de business dedicată în primul rând micilor comercianți, celor care vor să realizeze afaceri în condiții de siguranță și să își extindă clientela, afirmă Cristi Călina, OneLife Diamond Romania, într-un interviu pentru Antena 1.

,,OneLife crește în fiecare zi. Avem peste 3,5 milioane de membri care au ales să facă afaceri pe platforma DealShaker și care folosesc moneda OneCoin. Suntem la momentul la care punem bazele unei comunități, iar fundamentele sunt asigurate de micii investitori. Sunt cei care au nevoia cea mai mare pentru a-și extinde clientela, pentru a-și vinde produsele, pentru a face tranzacții profitabile și în deplină siguranță”, afirmă Călina.

Potrivit expertului OneLife, OneCoin și platforma DealShaker au succes tocmai pentru faptul că se adresează unui public larg.

,,Aceasta monedă nu a fost gândită pentru un grup restrâns de oameni. Vor apărea și comercianții mari,în următoarele luni, cu oferte pe măsură. Există, în prezent, o multitudine de oferte, din tot spectrul econonomic, de la produse ecologice la mașini, terenuri și produse de lux însă trebuie înțeles foarte clar. În DealShaker, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei. Membrii comunității sunt cei care decid cu ce vin în această platformă, este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare. Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.”, a mai spus Călina.

Potrivit reprezentantului Fantastic Global Team, scandalurile din jurul oportunității OneCoin nu fac altceva decât să întărească, să consolideze fundamentul comunității.

,,Au fost scandaluri, probleme, probabil o să mai apară. Sunt inerente când construiești o astfel de platformă revoluționară. În cele mai multe, cum e cazul celor din Italia, justiția a dovedit că acuzațiile au fost false. Niciuna din informațiile acreditate unor așa-zise surse de încredere nu s-au dovedit reale. Toate aceste probleme ne-au întărit și au consolidat fundamentele comunității”, a mai spus Călina.

Întrebat cât de mult crede în OneCoin și dacă ar recomanda-o familiei, expertul Fantastic Global Team a declarat: ,,Cred 1000% în această monedă și o recomand tuturor. Și familia, părinții mei, dețin monede și au înțeles potențialul acesteia”

Cristi Călina a ținut să explice și de ce OneCoin nu a ieșit deocamdată cu exchange-ul public.

,,Foarte multe monede și-au rupt gâtul imediat după ce au intrat pe exchange-ul public. Preferăm să pregătim cu atenție acest moment. OneCoin are o creștere excelentă, predictibilă și vrem să asigurăm un ecosistem profitabil. Mulți au încercat să copieze modelul nostru de business și au eșuat. Vrem să dovedim că OneCoin este moneda viitorului cu fapte, nu cu vorbe”, a mai spus omul de afaceri.

Urmăriți în clipul video de mai jos fragmente din interviul acordat de Cristi Călina la Antena 1. În zilele următoare vor reveni și cu alte pasaje importante din declarațiile făcute de OneLife Romanian Diamond.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.