Cristi Calina: Construim o comunitate de business de viitor

Data: 4/08/2020 | Autor: .

Cristi Calina: Construim o comunitate de business de viitor chrome BbH1cg1YHs

In aceasta perioada, cand economia globala se confrunta cu o situatie fara precedent, iar temerile legate de o potentiala criza financiara de proportii se aduna pe zi ce trece, comunitatea de business OneLife reprezinta o alternativa pentru oamenii de afaceri care vor sa dezvolte afaceri predictibile, intr-un mediu de business sigur si care nu este afectat de blocajul financiar.

Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond, a acordat un interviu televiziunii Infinit TV in care a vorbit despre potentialul de business al platformei de e-commerce DealShaker, un ecosistem cu aproape 4 milioane de potentiali clienti unde se tranzactioneaza bunuri si servicii, la preturi atractive, cu moneda digitala OneCoin.

Va invitam sa vizionati interviul in care veti afla foarte multe informatii interesante despre potentialul ecosistemului OneLife/Dealshaker.

,,Vrem ca, până la finele anului, să atragem între 10.000 și 20.000 de comercianți români pe platforma DealShaker România, acolo unde business-ul se desfășoară online, iar tranzacțiile sunt scutite de problema blocajului economic și de celelalte efecte negative ale crizei’’, a declarat Călina.

40.000 de romani detin in prezent moneda OneCoin si au posibilitatea de a face afaceri profitabile pe platforma DealShaker.com

Planurile vizează, totodată, creșterea numărului membrilor comunității OneLife România la 100.000 de membri.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.