Cristi Călina devine Regional Director Europe DealShaker

Data: 3/09/2022 | Autor: .

Cristi Călina devine Regional Director Europe DealShaker 302444002 916597632635817 3552689858712178214 n

Cristi Călina, managerul DealShaker România a devenit Regional Director Europe DealShaker, o confirmare a activității filialei din România și a modului în care a condus echipa One Ecosystem România pe drumul către crearea unei platforme de B2B si B2C la un nivel de top.

,,DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One’’, a declarat Cristi Călina.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai spus acesta.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

Pe noua platformă Dealshaker, utilizatorii pot tranzacționa bunuri şi servicii la costuri reduse, in conditii de maxima siguranta.

,,Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse’’, a declarat Calina.

Platforma beneficiaza de un upgrade semnificativ din perspectiva optiunilor la adresa utilizatorilor. Rapiditate, eficienta si securitatea datelor au fost in prim-planul preocuparii dezvoltatorilor noii platforme de shopping pe care sunt prezenti peste 3,6 milioane de utilizatori din intreaga lume.

Potrivit estimărilor lui Cristi Călina, anul 2023 va aduce o crestere semnificativa a numarului comerciantilor si a clientilor prezenti pe noua platforma Dealshaker.

Cristi Calina estimeaza ca 2023 va insemna un adevarat boom financiar pentru partenerii One, estimarile vizand o crestere semnificativa a numarului si a valorii tranzactiilor comerciale prin intermediul ecosistemului One.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.