Cristi Călina: Planul de 90 de zile pentru a reuși în afaceri

Data: 22/02/2019 | Autor: .

onecoin Cristi Călina: Planul de 90 de zile pentru a reuși în afaceri DSC04412 1024x683Te-ai săturat să faci afaceri în condiții de risc, să cauți în zadar parteneri de business solvabili, serioși, care să își respecte obligațiile contractuale? Te-ai săturat să aștepți fără niciun orizont de timp să încasezi banii de la clienți? Te gândești cum să eviți riscul ca firmele cu care lucrezi să intre în insolvență sau în faliment?

Pentru toate aceste întrebări, comunitatea de business OneLife și platforma DealShaker.com vin cu soluții optime, predictibile. 40.000 de români sunt parteneri OneLife și dezvoltă relații de business pe una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume, DealShaker.com.

Pe DealShaker.com îți poți expune ofertele de produse și servicii în fața a peste 3,5 milioane de oameni din întreaga lume, iar trazacțiile sunt complet securizare, fără întârzieri și risc de neplată, pentru că se desfășoară prin ecosistemul OneCoin, una dintre cele mai performante monede digitale din prezent.

Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond, a explicat, în cadrul unei prezentări la OneLife National Event, manifestare care a avut loc pe 16 februarie la Hotel Pullman din București, cum ar trebui să îți optimizezi activitatea în așa fel încât să reduci la minimum riscul și incertitudinea în business.

Vă invităm să urmăriți ,,Planul de 90 de zile pentru a reuși în afaceri”, un set concret de măsuri pe care ar trebui să le pui în practică atunci când vrei să activezi cu succes în economie.

,,90 de zile reprezintă o perioadă scurtă pentru a avea rezultate optime pe o perioadă lungă de timp, poate pentru toată viața. Sunt câteva elemente esențiale care pot face diferența între un business profitabil, predictibil, și o afacere supusă riscurilor de tot felul’’, a declarat Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.