Cum a fost la One Ecosystem Gala România. O scurtă prezentare video

Data: 14/04/2022 | Autor: .

Cum a fost la One Ecosystem Gala România. O scurtă prezentare video 277786369 5226393994076867 5222909532539559104 nPeste 200 de parteneri One Ecosystem din Romania, Italia, Bulgaria, Rep. Moldova, Polonia si alte țări din întreaga lume au participat, intre 1-3 aprilie, la One Ecosystem Gala România. A fost un eveniment de business & networking în cadrul căruia participanții au discutat despre evolutia comunitatii de business One Ecosystem si despre avantajele platformei de e-commerce DealShaker.

Evenimentul a pozitionat intregul ecosistem pe o traiectorie de business de viitor, cu o gamă largă de produse și servicii care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor One Ecosystem din întreaga lume.

În era digitalizării, a Industry 4.0, One Ecosystem vine să rescrie standardele în domeniu. O platformă de e-commerce de succes, o monedă digitală predictibilă, o academie de business și un întreg pachet de evenimente B2B sunt doar câteva dintre atuurile noului One Ecosystem.

Reprezentanții One Ecosystem România au afirmat că DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.