Cum funcționează criptomonedele și care sunt avantajele OneCoin

Data: 2/10/2018 | Autor: .

criptomonede Cum funcționează criptomonedele și care sunt avantajele OneCoin 646x404

Banca Angliei estima, recent, că monedele digitale (criptomonedele) pot avea un impact asupra umanității la fel de mare ca Internetul, iar experții de la Deutsche Bank prognozau că banii vor dispărea în urmatorul deceniu, deoarece sunt scumpi și ineficienți.

Criptomonedele reprezintă viitorul? Cât de sigure sunt? Cum ia naștere o monedă digitală și de OneCoin este total diferită față de celelalte monede digitale?

Sunt întrebări a căror răspunsuri se regăsesc în documentarul de mai jos.

Un material video în care veți afla care este principalul argument pentru care OneCoin este considerată cea mai sigură monedă digitală din lume și de ce o eventuală criză economică nu va avea practic niciun impact asupra celor care dețin astfel de monede.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.