Cum funcționează și care sunt avantajele platformei DealShaker

Data: 8/07/2019 | Autor: .

dealshaker Cum funcționează și care sunt avantajele platformei DealShaker 35102677 465035037274942 8660539653868224512 o 1024x684

 Fantastic Global Team vă prezintă astăzi cum funcționează cea mai dinamică platformă de shopping online din lume, DealShaker, și care sunt avantajele celor care aleg să facă tranzacții profitabile prin intermediul acesteia.

România este una dintre țările în care OneCoin cunoaște o popularitate în creștere. Dovadă că, recent, un grup de oameni de afaceri români a realizat cea mai mare tranzacţie cu moneda digitală OneCoin, de aproape 2 milioane de euro, pentru un teren din Băicoi, jud. Prahova, pe care urmează să fie realizat un cartier de locuinţe.

În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Urmăriți prezentarea video a platformei DealShaker, realizată de Daniela Moșeală, partener OneLife.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.