Cum să câștigi cu OneCoin, în DealShaker. Exemple concrete, la workshop-urile Fantastic Global Team

Data: 10/10/2018 | Autor: .

dealshaker Cum să câștigi cu OneCoin, în DealShaker. Exemple concrete, la workshop-urile Fantastic Global Team sabin2Fantastic Global Team continuă să vă prezinte comercianții de succes din România, de pe platforma Dealshaker. Apicola Apisab a reușit, în numai un an de la listarea ofertelor pe cea mai dinamică platformă de business din lume, să vândă peste 60 la sută din producția de miere, faguri și produse energizante prin intermediul DealShaker.

Sabin Manolache a descoperit platforma DealShaker anul trecut, cu ocazia 3Day Kickstart Marathon, primul târg organizat de Fantastic Global Team în România, la complexul expozițional Romexpo. De atunci, inginerul reprofilat apicultor, cu ajutorul fondurilor UE, și-a perfecționat ofertele și a ajuns să vândă, de la începutul acestui an, peste 3 tone de produse apicole pe DealShaker.

În imaginile următoare, omul de afaceri ne prezintă câteva exemple elocvente despre cum se fac afaceri profitabile cu OneCoin și care sunt avantajele OneLife și DealShaker. Înregistrarea a fost realizată la unul dintre work-shop-urile Fantastic Global Team, acolo unde vă invităm să participați și dvs. pentru a afla detalii despre platforma DealShaker.com și comunitatea de business OneLife.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

În curând, DealShaker.com va fi relansat într-o versiune și mai performantă, urmând să aibă și o interfață în limba română dedicată zecilor de mii de comercianți din țara noastră care fac afaceri profitabile cu OneCoin.

În DealShaker.com, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.