Dealshaker 2.0. Cum să adaugi adresa de livrare

Data: 22/02/2022 | Autor: .

Dealshaker 2.0. Cum să adaugi adresa de livrare chrome xF1rLiOd7s

Un nou tutorial pentru Dealshaker 2.0 in care aflati cum puteti adauga foarte simplu adresa de livrare.

Dealshaker 2.0 beneficiaza de un upgrade semnificativ din perspectiva optiunilor la adresa utilizatorilor. Rapiditate, eficienta si securitatea datelor au fost in prim-planul preocuparii dezvoltatorilor noii platforme de shopping pe care sunt prezenti peste 3,6 milioane de utilizatori din intreaga lume.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

,,Pe noua platformă Dealshaker, utilizatorii pot tranzacționa bunuri şi servicii la costuri reduse, in conditii de maxima siguranta. Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse’’, a declarat Cristi Calina, Dealshaker Country Manager Romania.

Echipa OneEcosystem Romania a lansat, oficial, noua platforma de e-commerce DealShaker chrome xF1rLiOd7s  Dealshaker 2.0. Cum să adaugi adresa de livrare chrome xF1rLiOd7s 

Anul 2022 va aduce o crestere semnificativa a numarului comerciantilor si a clientilor prezenti pe noua platforma Dealshaker. Cristi Calina estimeaza ca 2022 va insemna un adevarat boom financiar pentru partenerii One, estimarile vizand o crestere semnificativa a numarului si a valorii tranzactiilor comerciale prin intermediul ecosistemului One.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.