Dealshaker 2.0 – Cum să administrezi evaluările și comentariile

Data: 22/03/2022 | Autor: .

Dealshaker 2.0 – Cum să administrezi evaluările și comentariile dealshakerUn nou tutorial pentru Dealshaker 2.0 in care aflati cum puteti administra review-urile clientilor.

Dealshaker 2.0 beneficiaza de un upgrade semnificativ din perspectiva optiunilor la adresa utilizatorilor. Rapiditate, eficienta si securitatea datelor au fost in prim-planul preocuparii dezvoltatorilor noii platforme de shopping pe care sunt prezenti peste 3,6 milioane de utilizatori din intreaga lume.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

,,Pe noua platformă Dealshaker, utilizatorii pot tranzacționa bunuri şi servicii la costuri reduse, in conditii de maxima siguranta. Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse’’, a declarat Cristi Calina, Dealshaker Country Manager Romania.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.