DealShaker Business Tour Ploiești. Onecoin, cea mai transparentă criptomonedă la nivel mondial

Data: 15/10/2018 | Autor: .

DealShaker Business Tour Ploiești. Onecoin, cea mai transparentă criptomonedă la nivel mondial dealshaker business tour ploiești DealShaker Business Tour Ploiești. Onecoin, cea mai transparentă criptomonedă la nivel mondial 43788692 1998868483496117 1979232783830089728 n

Zeci de oameni de afaceri din Prahova și din județele din regiune au participat, vineri, 12 octombrie, la restaurantul Orizont din Ploiești, la o nouă ediție a DealShaker Business Tour. În cadrul evenimentului organizat de Fantastic Global Team, participanții au aflat detalii despre modul în care pot face afaceri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

Experții Fantastic Global Team au prezentat cele mai bune metode de promovare ale ofertelor comercianților cât și noi informații despre evoluția OneCoin și DealShaker. Și tot cu această ocazie, a avut loc o mini-expoziție la care partenerii OneLife au expus o gamă variată de produse.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

,,Participanții la DealShaker Business Tour Ploiești au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin. Nu în ultimul rând, dincolo de business & training intensiv, am avut și o componentă importantă de networking & fun”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Potrivit omului de afaceri, OneCoin este cea mai transparentă monedă digitală din lume.

,,Avem aceleași proceduri ca o bancă, astfel că sunt luate toate măsurile de securitate, inclusiv cele privind spălarea banilor. Mai mult chiar, cu OneCoin, afacerile sunt sigure pentru că toate tranzacțiile sunt monitorizare, astfel că se știe exact cine plătește și care este beneficiarul. Este un sistem transparent, o platformă financiară modernă, cu un potențial uriaș de creștere în viitor”, a declarat Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.