DealShaker Experience. Apisab, un exemplu de afacere de succes cu OneCoin în România

Data: 3/07/2018 | Autor: .

DealShaker Experience. Apisab, un exemplu de afacere de succes cu OneCoin în România apisab DealShaker Experience. Apisab, un exemplu de afacere de succes cu OneCoin în România 35346544 1804310762951891 6535127855687270400 n

Fantastic Global Team vă prezintă astăzi unul dintre comercianții de succes din România, de pe platforma Dealshaker. Apicola Apisab a reușit, în numai un an de la listarea ofertelor pe cea mai dinamică platformă de business din lume, să vândă peste 60 la sută din producția de miere, faguri și produse energizante prin intermediul DealShaker.

Sabin Manolache a descoperit platforma DealShaker anul trecut, cu ocazia 3Day Kickstart Marathon, primul târg organizat de Fantastic Global Team în România, la complexul expozițional Romexpo. De atunci, inginerul reprofilat apicultor, cu ajutorul fondurilor UE, și-a perfecționat ofertele și a ajuns să vândă, de la începutul acestui an, peste 3 tone de produse apicole pe DealShaker.

Manolache se așteaptă ca în acest an să vândă jumătate din producția de peste 20 de tone de miere și alte produse apicole pe platforma DealShaker.

,,La Brașov, al doilea târg organizat de Fantastic Global Team în România, după cel de la Romexpo, am avut deal-uri de 100% în OneCoin și le-am vândut pe toate. Pe DealShaker am descoperit o piață uriașă, cu un potențial fantastic. Suntem peste 450.000 de comercianți în prezent și văd, cum în fiecare zi, comunitatea crește. Dincolo de miere și faguri, sunt în plin proces de înregistrare a unui produs de tip energizant care ajută la întărirea sistemului imunitar, la combaterea stării de oboseală, un produs care se dovedește a fi unul de succes”, a declarat Manolache.

Sabin Manolache are și un sfat pentru comercianții care vor să intre în comunitatea DealShaker și să facă afaceri profitabile cu OneCoin.

,,Să se gândească la un brand, la un nume care să-i definească. De exemplu, toate produsele mele se numesc Apisab, iar acest lucru mă ajută ca cei care vor să le cumpere să mă găsească foarte ușor pe platformă. Este un pas esențial în dezvoltarea unei oferte optime, de succes, pe DealShaker”, a mai spus omul de afaceri.

Dincolo de pagina de internet Apisab.ro și de pe platforma DealShaker, mai nou puteți cumpăra produsele Apisab și de la noul magazin deschis în București, în Piața Sălăjan, pe Bd. Nicolae Grigorescu 51A, sector 3.

Dacă și dvs. aveți o poveste de succes pe DealShaker, vă invităm să ne contactați. Vrem ca, împreună, să oferim și altor comercianți șansa de a lua parte la revoluția financiară OneCoin în România.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.