DealShaker Experience. Partenerii OneLife isi prezinta ofertele

Data: 15/08/2018 | Autor: .

dealshaker DealShaker Experience. Partenerii OneLife isi prezinta ofertele UntitledFantastic Global Team continua sa va prezinte oamenii de afaceri, partenerii OneLife, prezenți in DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume. Astazi aflati totul despre apa alcalina ionizata, un produs inovator si extrem de benefic pentru sanatate.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.
,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Urmăriți prezentarea video realizată de Adelina Ruxandra, partener OneLife.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.