DealShaker Experience. Vacanță în Delta Dunării cu plata 100% OneCoin

Data: 17/08/2018 | Autor: .

DealShaker Experience. Vacanță în Delta Dunării cu plata 100% OneCoin dealshaker DealShaker Experience. Vacanță în Delta Dunării cu plata 100% OneCoin igorpirvu

Fantastic Global Team continua să vă prezinte oamenii de afaceri, partenerii OneLife, prezenți în DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume. Astazi aflati totul despre o ofertă de vacanță în Delta Dunării, cu plata 100% în OneCoin.

România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, afirmă Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În OneLife, peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Urmăriți prezentarea video realizată de Igor Pîrvu, partener OneLife.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.