DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. 600 de oameni de afaceri din 25 de țări vin la Brașov

Data: 3/05/2018 | Autor: .

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. 600 de oameni de afaceri din 25 de țări vin la Brașov DEALSHAKEREXPO BRASOV

Între 8 și 10 iunie, Brașovul va fi gazda primului târg regional DEALSHAKER EXPO din România. Organizat de Fantastic Global Team, evenimentul de business va aduce la Brașov peste 600 de oameni de afaceri din 25 de țări din întreaga lume, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin. Târgul este deschis însă tuturor vizitatorilor, indiferent dacă dețin sau nu moneda digitală, și care sunt interesați să cumpere, la prețuri promoționale, zeci de mii de produse, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, la produse tradiționale, alte bunuri de larg consum și servicii turistice.

Organizat la Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina, DEALSHAKER EXPO BRAȘOV se anunță a fi cel mai mare târg de ecommerce organizat vreodată în Brașov.

Zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker,  o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

“După succesul târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, de anul trecut, de la Romexpo, unde au fost peste 500 de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C,  numărul românilor care au ales să facă afaceri prin intermediul Deal Shaker a crescut foarte mult. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. Mulți dintre ei sunt din Brașov, acesta fiind și motivul pentru care primul târg regional Deal Shaker din România îl organizăm aici”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,La DEALSHAKER EXPO BRAȘOV vor avea acces toți cei interesați de afaceri profitabile, fie că dețin sau nu moneda OneCoin. Suntem o comunitate deschisă noilor membri, care pot descoperi în cele trei zile, prin trainingurile gratuite, avantajele și oportunitățile business-ului în DealShaker”, a mai spus acesta.

Dincolo de posibilitatea de a face shopping la prețuri excelente, cu sau fără moneda digital OneCoin, vizitatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, inclusiv un consistent program artistic.

“Unul dintre invitații de marcă ai evenimentului va fi celebrul artist popular Grigore Leșe, o personalitate care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne bucurăm să-l avem printre noi, ne onorează prezența sa la evenimentul de la Brașov. Dincolo de afaceri, de business, de viitor, tradițiile sunt cele care ne definesc ca popor, ca nație. Noi, în OneLife, susținem valorile tradiționale, obiceiurile, specificul nostru național. Am avut, în ultimul an, zeci de invitați din străinătate care au fost fermecați de muzica noastră populară, de portul și produsele noastre tradiționale. Evenimentul de la Brașov va continua această inițiativă a noastră de popularizare a specificului nostru național în fața oamenilor de afaceri străini care ne-au confirmat deja prezența”, a mai spus Cristi Călina.

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. 600 de oameni de afaceri din 25 de țări vin la Brașov 30724623 1735649973151304 7522612438437462016 n 1024x664“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma Deal Shaker.

AVANTAJELE ONECOIN, MONEDA FOLOSITĂ DE PESTE 3 MILIOANE DE OAMENI

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV este construit în jurul monedei digitale OneCoin, una dintre cele mai dinamice și mai sigure criptomonede din prezent. Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii, pe platforma DealShaker.

Potrivit experților de la Fantastic Global Team, moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură „know your customer”, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură „anti money laundering”, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea.”, a declarat Călina.

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. 600 de oameni de afaceri din 25 de țări vin la Brașov 30726090 1735649986484636 8182054338311487488 n 1024x693

Deal Shaker este locul în care orice comerciant îşi poate pune produsele şi serviciile la vânzare, cu plata totală în monedă sau în monedă şi în euro. Pe platformă poate avea acces orice membru OneLife, orice comerciant sau cumpărător, care pot vinde sau cumpăra o mulţime de servicii şi produse.

‘’Suntem în peste 190 de ţări pe tot globul, suntem peste tot şi suntem în continuă creştere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi. Pentru comercianţi este un mare plus să poţi să îţi vinzi produsele, să îţi promovezi bunurile tale pe această platformă. DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În cadrul evenimentului de la Brașov, experţii români şi internaţionali vor prezenta, de altfel, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală OneCoin şi despre Platforma DealShaker, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

,,Vă invităm să intrați pe DealShaker.com și să parcurgeți câteva dintre ofertele expuse pe platformă. Veți înțelege imediat avantajele și oportunitățile oferită de această comunitate inovatoare. Iar dacă vreți să aflați mai multe amănunte, luați legătura cu consultanții Fantastic Global Team. Vă vor răspunde la toate întrebările, vă vor arăta cum să faceți afaceri profitabile, cum să profitați de această revoluție financiară”, a mai spus Călina.

 

ONECOIN, POARTA DE ACCES LA O PLATFORMĂ DE 3 MILIOANE DE PARTENERI

  • 3 milioane de oameni, din 190 de țări, sunt prezenți în DealShaker
  • 000 de români dețin OneCoin și efectuează tranzacții profitabile
  • Pe platforma DealShaker s-a înregistrat un rulaj de peste 3 miliarde de euro
  • Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre membrii platformei
  • Tranzacțiile sunt complet securizate

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.