DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. Primul târg regional DealShaker din România

Data: 14/05/2018 | Autor: .

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV. Primul târg regional DealShaker din România evenimentbrasov1 1024x733Între 8 și 10 iunie, Brașovul va fi gazda primului târg regional DEALSHAKER EXPO din România. Organizat de Fantastic Global Team, evenimentul de business va aduce la Brașov peste 300 de oameni de afaceri din 20 de țări din întreaga lume, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin.

Organizat la Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina, DEALSHAKER EXPO BRAȘOV se anunță a fi cel mai mare târg de ecommerce organizat vreodată în Brașov.

Peste 300 de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe Deal Shaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea Deal Shaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.
În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma Deal Shaker.

“După succesul târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, de anul trecut, de la Romexpo, unde au fost peste 500 de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C, numărul românilor care au ales să facă afaceri prin intermediul Deal Shaker a crescut foarte mult. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. Mulți dintre ei sunt din Brașov, acesta fiind și motivul pentru care primul târg regional Deal Shaker din România îl organizăm aici”, a adăugat Cristi Călina.

ONECOIN, O MONEDĂ SIGURĂ

Spre deosebire de alte criptomonede precum Bitcoin, OneCoin este folosită exclusiv pentru tranzacţiile dintre persoanele membre ale comunităţii. Moneda este imposibil să fie folosită în cazuri cu valenţe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează şi securizează datele de tranzacţionare dintre utilizatori.

„Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătăţite, avem o procedură „know your customer”, cunoaştem datele clientului, unde nu se pot face tranzacţii anonime. Avem o procedură „anti money laundering”, unde nu există un mod de a spăla bani şi aşa mai departe. Suntem partea soft şi elegantă a criptovalutei şi încercăm să invităm oamenii în acest concept nou, pentru că vorbim despre educaţie financiară şi încercăm să educăm oamenii cât mai mult să înţeleagă ce este această criptovalută, cu ce îi poate ajuta pe ei în viitorii ani şi cum va funcţiona ea.”, a mai spus Călina.

‘Deal Shaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În cadrul evenimentului de la Brașov, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală OneCoin şi despre Platforma Deal Shaker, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.