DealShaker Expo Brașov. Ultimele pregătiri pentru primul târg regional OneCoin din România

Data: 23/05/2018 | Autor: .

DealShaker Expo Brașov. Ultimele pregătiri pentru primul târg regional OneCoin din România  DealShaker Expo Brașov. Ultimele pregătiri pentru primul târg regional OneCoin din România DEALSHAKEREXPO BANNER 3 1 1024x576Peste 600 de parteneri OneLife din 30 de țări din întreaga lume vor fi prezenți între 8 și 10 iunie, la Brașov, la primul târg regional DEALSHAKER EXPO din România.  Evenimentul de business  va găzdui la complexul  Lux Divina expozanți din aproape toate domeniile de activitate, de la producție și comerț alimentar la auto, turism, textile, încălțăminte, construcții și imobiliare, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin, la prețuri competitive.

În cadrul târgului organizat de experții de la Fantastic Global Team, zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

Vizitatorii DealShaker Expo Brașov vor putea cumpăra o gamă largă de produse, la prețuri promoționale, chiar și fără să dețină moneda digitală OneCoin.

DealShaker Expo Brașov. Ultimele pregătiri pentru primul târg regional OneCoin din România banner nou“După succesul târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, de anul trecut, de la Romexpo, unde au fost peste 500 de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C, numărul românilor care au ales să facă afaceri prin intermediul DealShaker a crescut foarte mult. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile. Mulți dintre ei sunt din Brașov, acesta fiind și motivul pentru care primul târg regional DealShaker din România îl organizăm aici”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro. Oameni de afaceri din 190 de țări sunt prezenți pe platforma DealShaker.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai spus Călina.

‘DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

În cadrul evenimentului de la Brașov, experţii români şi internaţionali vor prezenta, pe înţelesul tuturor, toate informaţiile despre moneda digitală OneCoin şi despre Platforma DealShaker, iar membrii comunităţii îşi vor prezenta poveştile de succes şi vor susţine, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife.

Dincolo de componenta de business, DealShaker va oferi un program artistic exclusiv, în fiecare dintre cele trei zile de târg, de la ora 18:00, urmând să aibă loc concerte și spectacole artistice, printre invitații de marcă aflându-se cunoscutul interpret de muzică tradițională Grigore Leșe și Formația Devas.

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.